Plaatsen en stellen

Alleen transport is uiteraard niet voldoende, daarom hebben wij het materiaal en de middelen om uw caravan of unit te plaatsen en waterpas te stellen.

Ook voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen kunt u bij ons terecht.

Voor het maken van onderafzetting en/of opnieuw bekleden van uw caravan of chalet bent u bij ons wederom aan het juiste adres.

Door meer dan 15 jaar zeer ruime ervaring met plaatsen en stellen is het vertrouwd dit te laten verzorgen door Caravan Centrum Brabant.

 

 

Na het transport door Heurkens Schoones transport word de caravan, in dit geval woonwagen, achter de tractor geplaatst en gaan we de camping op. Caravancentrum brabant en heurkens schoones transport gaan de woonwagen naar zijn plek brengen via een aantal lastige bochten en diverse obstakels. Na overleg, hoe we het aan moeten pakken,word de woonwagen vervoerd. Net voordat we op de plaats zijn word eerste de oude inruil caravan van zijn plek gehaald. De nieuwe wagen komt op deze plek te staan.

Na passen en meten en overleg met de nieuwe eigenaar en de campingbeheerder, word de wagen op de exact aangewezen plek geplaatst. Eenmaal op zijn eindbestemming word de wagen waterpas gesteld. Wij zorgen indien gewenst voor het benodigde stelmateriaal.

 

 

project egmond aan Zee, vele nieuwe chalets worden door Heurkens gebracht en wij plaatsen en stellen deze op de aangegeven plaatsen

Of nieuwe chalets, gebouwd door Hendriks Chaletbouw, en verkocht door caravancentrum brabant worden op hun eindbestemming tegen elkaar geplaatst en waterpas gezet.

Maar niet alleen plaatsen en stellen, maar ook het maken van een veranda is mogelijk

Een chalet of woonwagen opnieuw laten bekleden is mogelijk

Een dubble chalet word geplaatst door caravan centrum brabant op de pier in Uden

 

Deze onderafzetting is geplaatst door caravancentrumbrabant